Logistikkforeningen inviterer til sommersamling den 14.juni

Kjære medlemmer i Logistikkforeningen.no Østlandet!

Vi ønsker å invitere dere til Logistikkforeningens sommersamling på fjordcruise (SY Madonna) den 14. juni 2018. Formålet er at vi fra bransjen skal kunne møtes for nettverksbygging og dele vår suksess fra året som har gått.

Båten har avreise kl. 18:30 og retur til brygga kl. 22:00. Cato Kaasa, Partner - PwC Consulting, Strategy & Operations, skal holde foredrag om hva PwC tenker om fremtidens verdikjede, og hvilken kompetanse man trenger for å sikre strategisk fortrinn.

Etter foredraget er det tid for ren hygge og vi blir servert reker og vin på dekk. Når båten ankommer brygga kan de som ønsker fortsette festen et sted i Oslo.

Pris per person NOK 990,-

Meld dere på ved å sende en mail til logistikkforeningen@gmail.com

De som har mulighet er hjertelig velkommen på årsmøte
kl. 17:00 for valg av styremedlemmer. Det blir sendt ut en egen innkalling til årsmøte.

Med vennlig hilsen,
Styret i Logistikkforeningen, Østlandet