Invitasjon til førjulssamling den 29. november

Logistikkforeningen.no, avdeling Østlandet, inviterer til hyggelig førjulssamling og nettverksbygging den 29. november kl. 18:00.

Kom og hør logistikknestor og styremedlem Svein-Egil Hoberg gjøre opp en status av de ledende logistikktrendene nasjonalt og internasjonalt.

• Hva er de ledende aktørene i bransjen opptatt av?
• Hvilke trender har gjort seg gjeldende i 2018?
• Hvilke trender vil slå inn over oss i 2019?

Møtested vil være Sumo Restaurant på Solli Plass i Oslo. Arrangementet er åpent for alle medlemmer i foreningen, uavhengig av avdelingstilhørighet.

NB! Selve arrangementet er gratis, men det enkelte medlem gjør selv opp for mat og drikke direkte med serveringsstedet. Sumo har anbefalt en meny som vil koste 638,- per person.

Hovedrett:

40 %Sushi

(Hot Ebi,Ushi maki , Spicy hotate maki, Morodoba maki, Golden Ohio Maki, Ebi Ringo Maki, Ebi Mekishiko, tempura maki og sakura maki)

60 %Asian fusion tapas

(Stekt ris, Indrefilet thai basilikum,, Vårruller, Scampi tempura, Kylling satay spyd,kyllingvinger)

Dessert:

Ion Umani sharing dessert

(Pannacotta, cheesecake ball, fondant og sorbet)

Meld dere på ved å sende mail til: logistikkforeningen@gmail.com

Vil opplyse at påmeldingen er binnende og vil bli fakturert 638,- NOK for No Show. Du kan melde deg av før fristen den 21/11 - 2018.