Røroskonferansen 2019

Logistikkforeningen avd. Trøndelag kan nå presentere programmet for den 45. Røroskonferansen 8. - 10. februar 2019!

Røros

Styret har i år valgt å la den røde tråden i konferansen være "Næringsutvikling - Muligheter i Midt-Norge". Her vil vi få innspill fra sentral politiker, samt refleksjoner på hvorfor andre regioner tilsynelatende skaper mere aktivitet.

Nytt i år er at den parallelle sesjonen er tilbake! Dette gir oss muligheten til å dykke dypere i flere problemstillinger, og gi økt valgmulighet til deltakerne. I årets program går vi nærmere inn på den tradisjonelle industrien, samt netthandel.

Vi oppfordrer videre alle til å få med seg foredraget til Roger Finjord fredag kveld. Han er kanskje mest kjent som tidligere landslagssjef for damelaget i fotball. Åpent også for ledsagere.

Vi har fått tilbakemeldinger på at politikerne har vært savnet under debatten lørdag. Dette gjør vi noe med i år. Sammen med blant annet NHO vil vi sette søkelys på de kritiske faktorene for næringsutvikling.

Til slutt gleder vi oss selvsagt til årets festmiddag. I år er det Marianne Meløy, som på sitt humoristiske og poengterte vis skal lede oss gjennom taffelet. Akkompagnert av Merethe Trøan og Erik Wenberg Jakobsen. Vi glær oss!

Frist for påmelding er 10. januar 2019.

Du melder deg på her: http://roroskonferansen.no

Velkommen til Røros 08-10 februar 2019!