Invitasjon til sommersamling den 13/6 - 2019

Logistikkforeningen, avdeling Østlandet, inviterer til en hyggelig og inspirerende sommersamling.

Vi møtes på Nedre Løkka Bar & Lounge kl. 19:00 etter årsmøte med Logistikkforeningen. Sommersamling er åpent for alle medlemmer, uavhengig av avdelingstilhørighet. Dagfinn Bang-Johansen innleder sommersamlingen med et interessant
foredrag. Tema fokuserer på hvilke krav og forventninger som våre kunder har til leverandørene og distributørene i dag. Kravene som stilles kommer til å kreve både endringsvilje og -tempo. Er vi klare for å tilpasse oss? Vet vi hva kundene våre krever? Dagfinn inviterer oss til dialog!

Påmelding vi mail innen 1. juni til ostlandet@logistikkforeningen.no.

Pris per person for påmeldingen er 1 150,- NOK. Dette inkluderer aperitiff og tapasmeny med dessert. Denne summen vippses til 543524 ved påmelding.

Gleder oss til å se dere!

Invitasjon i PDF: Logistikkforeningen_sommersamling

Mvh Logistikkforeningen