Logistikkforeningens årskonferanse til Kiel

Legg til i kalender

Velkommen til Logistikkforeningens årskonferanse til Kiel den 10. - 12. mars 2017. Også i år legger vi turen ut på havet med Color Magic.

Vi byr på et spennende program som berører interessante trender innen logistikk der temaet vil være; Vekst med ny teknologi - grønn eller lønnsom

Her er alle våre foredragsholdere for 2017; Brødrene Dahl, Europris, COOP, ASKO, Nabobil, Vectura, Statens Vegvesenet samt filosof og etikkekspert Henrik Syse.

Mykt foredrag får vi fra Erik Andersen (Politiet) som skal gå nærmere inn på teamet om lederskap.

Årets underholdning får vi fra et av Norges hotteste eventband, Radiohits. Her kommer vi til å få sangpresentasjoner og sceneopptredener langt utover det ordinære.

Vi gleder oss til å se deg, og ønsker velkommen til det viktigste inspirasjons- og nettverksbyggingsseminaret i 2017!

Påmelding >>

• Kiel med M/S Color Magic