Østfold

Logistikkforeningen.no Østfold ble stiftet 01.09.2009.

I tråd med foreningens målsettinger har vi som mål å øke det enkelte medlems innsikt, nettverk og derved også konkurransekraft innen fagområdet Logistikk. Videre skal foreningen være en naturlig møteplass for logistikkbrukere- og tilbydere, samt øvrige personer og foretak med beslektet interesse.

Østfold er Norges port mot Europa og har av naturgitte årsaker en betydelig andel av norsk inn- og utgående vareflyt tilknyttet fylket, både på vei, jernbane og til sjøs. Dette tilsier at det ligger en betydelig samlet kunnskap og kompetanse innen shipping, transport- og logistikk i fylket. Vår målsetting er å bidra til at våre medlemmer får muligheten til å dra veksler på dette på tvers av forretningstyper, bl.a. ved å få utvidet egen kunnskap og kompetanse ved involvering og bidrag gjennom Logistikkforeningen.no Østfold.

Styret,
Logistikkforeningen.no Østfold