Østlandet

Logistikkforeningen.no avd. Østlandet - et nettverk for deg! Har som mål å øke det enkelte medlems innsikt, nettverk og derved konkurransekraft i fagområdet Logistikk, videre være en naturlig møteplass. Vi ønsker å bidra til at medlemmene er oppdatert og på høyde med utviklingen innen fagområdet.

Avd. Østlandet ble stiftet i 1966 og har pt. ca. 450 medlemmer. Vi ønsker å komme i kontakt med flere bedrifter og personer som ønsker å bli medlem av vår forening. Vi arrangerer medlemsmøter og bedriftsbesøk. Dette blir annonsert i god tid i forveien på våre websider og via mail. Hvert år i mars/april og i september arrangerer vi konferanse med varierende tema.

Det er viktig å utveksle kunnskap og skape nettverk innen vårt fagområde. Gjennom hverandre blir vi bedre!

Logistikkforeningen.no
Avd. Østlandet